Titleist

Titleist golfbollar blev mycket snabbt de i särklass mest spelade bollarna på US PGA Tour och självklart mycket tack vare sin unikt jämna kvalitet. Genom åren har varumärket vuxit sig så starkt att Titleist golfbollar sedan början av 1990-talet har fler spelare som använder bollarna än alla konkurrenter tillsammans vecka efter vecka på alla de ledande professionella golftourerna världen över.

En stark och ömsesidig relation har alltid funnits med den stora grupp av PGA Professionals som varje dag antingen försörjer som tränare eller som tävlingsspelare. För Titleist har det sedan starten varit både viktigt och naturligt att konsumenten kontinuerligt ska få den bästa vägledningen i valet av utrustning. Inte minst i valet av golfboll. De som många gånger är bäst på förmedla detta är en välutbildad och erfaren PGA Professional. Titleist kallar detta för the Pyramid of Influence och är en filosofi som är precis lika aktuell idag som då företaget grundandes. Bokskogen Golf Academy är av denna anledning sedan många år en mycket nära och stolt samarbetspartner till varumärket Titleist.

Med produkter från Titleist som golfbollen Pro V1, nya driver- och metalwood serien TSi och de järnklubborna T-100, T-100s, T200, T300, T400 och 620 CM & MB kan vi erbjuda våra elever och medlemmar utrustning av absoluta världsklass.

Läs mer på Titleist hemsida »

Följ Titleist på sociala medier

Facebook

Instagram