Fredrik Tillgren

Rollen som PGA Professional tog tidigt form i Fredriks liv och de första golfslagen slogs precis efter att SEO 1982 avslutats på Linköpings Golfklubb där Bob Byman vann på -9. Något som visade sig skulle ha en stor inverkan på det framtida yrkesvalet. Spelarkarriären kom igång på allvar efter åren på Riksgolfgymnasiet i Mark tillsammans med bästa golf- och skolkompisarna Carin Coch Hjalmarsson, Niclas Fasth och Mattias Grönberg.

Att få jobba med golfspelare som har en vilja att träna och har en ambition utveckla sin golf är en verklig drivkraft för Fredrik. Erfarenheten av att ha varit elitspelare på hög nivå är givetvis i dessa sammanhang en ovärderlig egenskap som Fredrik gärna delar med sig av till sina elever.

Fredrik Tillgren »

Johan Gullstrand

Johan Gullstrand har en bakgrund som både framgångsrik tävlingsspelare och tränare. Tränarkarriären började 2006 på Malmö Golfklubb och säsongen 2009 gick flytten till Bokskogens Golfklubb där Johan jobbade fram till och med 2012 då den professionella tävlingskarriären inleddes. Mellan åren 2012 och 2015 tävlade Johan på Nordic Golf League som professionell tävlingsspelare.

Johan Gullstrand »

Therése Nilsson

Therése Nilsson är en mycket erfaren tävlingsspelare. Tävlingskarriären fick en flygande start med en tidig landslagsdebut i de Nordiska Mästerskapen redan vid 14 års ålder.

Efter tävlingskarriären valde Therése 2012 att övergå till tränaryrket och inledde sin yrkesbana på Bedinge Golfklubb, följt av Vellinge Golfklubb och senast på Örestads Golfklubb. Therése är en mycket välutbildad tränare med erfarenhet från många av PGAs olika utbildningssteg.

Therese Nilsson »

Patrick Oderling

Patrick Oderling har arbetat med golf i en mängd olika roller sedan studietiden i Ystad på 80-talet. Det mycket uppskattade jobbet som tränar- och spelarutvecklare inom Skåne som golfregion satte ett bestående avtryck och 2009 föll det sig naturligt att Patrick tillträdde rollen som huvudansvarig verksamhetsutvecklare för Skånes Golfförbund vilket var rollen fram till 2019.

I kombination med sina olika framgångsrika tränar- och utvecklingsuppdrag sedan mitten av 80-talet har Patrick de senaste 8 åren fördjupat sig i hur vår mentala sida påverkas och inte minst kan förbättras.

Patrick Oderling »

Erik Prawitz

Erik Prawitz var inga unga år en mycket lovande elitsimmare man hann samtidigt vid sidan av detta med att träna och spela golf på Hylliekroken i Malmö. Golfintresset mynnade över tid ut i en tävlingskarriär som i sin tur resulterade i att Erik 2014 utbildade sig till PGA Professional. Efter utbildningen gick flyttlasset till Losby Golfklubb i Norge med uppdraget att ha ett helhetsansvar för klubbens junior- och knatteutveckling till de hårt satsande elitspelarna på Nordic Leauge. Bakgrunden av att ha just ha stor erfarenhet av att  utbilda och coacha juniorer är det område som Erik kommer att ansvara för hos Bokskogen Golf Academy.