Skräddarsydda företagsprodukter.

KONSTEN ATT GE BORT RÄTT SAKER.

Bokskogen Golf Academy erbjuder inte bara golfutrustning i studion och i shopen till mycket konkurrenskraftiga priser! Vi erbjuder också en noga utvald linje av profil- och reklamprodukter för dig och ditt företag. Vårt mål med denna service är att skräddarsy exakt vad som passar just ditt företags unika behov, tid och budget. Allt givetvis genomgående med en mycket hög kvalitet av antingen tryck eller brodyr som produkterna förädlas med. Är ditt företag medlem av vår populära Företagspool kan ditt företags logotype med fördel också kombineras på produkter i kombination med Bokskogens Golfklubbs emblem.

Dina önskemål kommer att hanteras av vårt team och vi kan erbjuda ett sortiment under stora delar av hela säsongen från några av världens ledande tillverkare. Produkter med företagets logotype från ledande varumärken som Titleist, FootJoy, Callaway, Peter Millar och Ivanhoe är alla garanterat uppskattade gåvor med ett mycket högt upplevt värde för mottagaren.

För mer information om vad Bokskogen Golf Academy kan erbjuda dig och ditt företag skicka oss ett e-mail till academy@bokskogen.com så bokar vi in ett personligt möte.