Callaway

I över 30 år har Callaway framgångsrikt funnits på golfmarknaden med ett signum av innovativ design och att alltid tänja på gränsen vad gäller synbar funktion. Grundaren Ely Callaway lanserade 1991 en av golfindustrins mest revolutionerade produkter, en serie metalwoods med namnet Big Bertha.
Dundersuccé är ett milt uttryck i sammanhanget då denna modell lade grunden till en av världens idag största och mest framgångsrika aktörer på den globala golfmarknaden och idag heter efterföljarna Epic Flash, Rogue och Maverik vilket är det självklara valet för många av världens mest framgångsrika tourspelare inklusive Henrik Stenson.

Då Callaway är en av de världsledande tillverkarna av golfklubbor är givetvis club fitting en central del av hur vi på Bokskogen Golf Academy kommer att erbjuda och positionera varumärket och dess produkter. Järnklubborna Epic, Apex och Mavrik kompletteras naturligt med de båda modellerna PM och Jaws på wedgesidan. Odyssey putters ingår i produktportföljen och är ett givetvis självklart och starkt kort i vårt utbud av marknadens mest efterfrågade och spelade putters.

Läs mer »

Följ Callaway på sociala medier

Facebook

Instagram